Akciós telkek
Reklám

Alba-Point Kft.
Könyvelés,könyvvizsgálat.
www.albapoint.hu

Bejelentkezés
Telkek
Eladotelkek.hu
Tippek felhasználóknak, gyakori kérdések és válaszok

1.Tippek hirdetõknek .

 

Hirdetés feladásánál ügyeljen arra, hogy a hirdetett ingatlan jellemzõit minél részletesebben és pontosabban adja meg. Töltsön fel fotót a hirdetéshez, mivel a fotós hirdetéseket, akár tízszer többen is megnézik.

Az eladotelkek.hu portálon egy hirdetéshez 15db fotót tölthet fel ingyenesen!

Nem kell utólagosan fizetni a képfeltöltésért, vagy a képes hirdetés aktiválásáért! Lehetõség szerint töltse ki az ingatlan leírása és a környék leírása mezõket is az adatlapon. Válasszon figyelemfelkeltõ címkét a hirdetéséhez.

A figyelemfelkeltõ címkével jelölés szintén ingyenes. Adjon figyelemfelkeltõ címet is a hirdetésének! Amennyiben már a hirdetés megjelenésekor a maximális teljesítményt elvárja a hirdetésétõl úgy ne bízza a hirdetése népszerûségét a véletlenre, helyette emelje ki hirdetését!

Hirdetéséhez kiemelkedõen kedvezõ áron két különbözõ hirdetés kiemelési lehetõség közül választhat.

Pár naponta lépjen be a felhasználói fiókjába és nézze meg a hirdetése adatlapján, hogy hányan tekintették meg a hirdetést. Amennyiben a megtekintések száma magas, viszont a telefonon, vagy e-mailben érdeklõdök száma alacsony úgy lehetséges, hogy érdemes változtatnia a hirdetése szövegén, vagy fotót, esetleg több fotót feltölteni, vagy megvizsgálnia, hogy nem-e túlságosan magas áron hirdeti az ingatlant a többi hasonló ingatlanhoz képest.

Mielõtt idõ elõtt és túlságosan alulbecsülné hirdetése teljesítményét kérjük, vegye figyelembe az ingatlanpiaci viszonyokat, miszerint jelenleg hatalmas a kínálat és gyenge a kereslet.

Az eladotelkek.hu portálnak nem célja, hogy ugyanaz a hirdetés tízszer, vagy akár több százszor is a rendszerbe legyen, kérjük Ön is ügyeljen arra, hogy erõsítse hirdetésével a minõségi tartalomszolgáltatásra irányuló törekvéseinket úgy, hogy egy azon ingatlan hirdetését nem adja fel többsörösen.

Ha azt szeretné, hogy hirdetése mindig a friss hirdetések között szerepeljen, úgy válassza a hirdetés kiemelését a találati lista élére (vagy más egyéb figyelemfelkeltõ kiemelést).

Gyakran járnak el úgy a hirdetõk, hogy hirdetéseiket pár naponta törlik, majd újból feladják, ezt NEM javasoljuk senkinek, mivel ezzel a módszerrel a keresõk tárolt változataiból érkezõ érdeklõdõk már nem fogják megtalálni az adott hirdetést az adott helyen.

 

Kérdéseivel, kéréseivel keresse az ügyfélszolgálatunkat!

 

Eredményes hirdetést kívánunk Önnek!

 

2. Tippek keresõknek.

 

Az eladotelkek.hu portál egy felhasználóbarát portál. Ön, mint ingatlan keresõ könnyen és egyszerûen keresgélhet a hirdetések között.

A „telek keresés" menüpontban listázhatja a legfrissebb hirdetéseket. Részletes kereséshez, használja a „részletes keresõ" funkciót. Kereséshez adjon meg minimum egy keresési feltételt.

Minél több keresési feltételt ad meg, annál pontosabb keresési találatot kap, ezzel Ön könnyebben és idõtakarékosabban böngészheti az Önt érdeklõ ingatlan hirdetéseket.

Az eladotelkek.hu portálnak nem célja, hogy ugyanaz a hirdetés tízszer, vagy akár több százszor is a rendszerbe legyen, ezzel nehezítve az ingatlan keresõk tevékenységét. A portál automatikusan is szûri a többszörösen feladott hirdetéseket, illetve adminisztrátorok is moderálják a tartalmat, ennek ellenére elõfordulhat, hogy egy hirdetés többszörösen feladásra kerül. Ön, mint ingatlan keresõ segítheti munkánkat azzal, ha egy többszörösen feladott hirdetést talál, jelenti nekünk az adott hirdetés adatlapján található „Hibás hirdetés bejelentése" funkción keresztül.

Amennyiben a portál hirdetései között nem talált az Ön keresésének megfelelõ ingatlant, úgy adjon fel Ön egy „keres" típusú hirdetést az Ön által keresett ingatlan paramétereivel.

Hirdetés feladás INGYENES, egy felhasználói fiók létrehozását követõen akár 1-2 perc alatt feladhatja hirdetését.

 

Kérdéseivel, kéréseivel keresse az ügyfélszolgálatunkat!

 

Eredményes böngészést és hirdetést kívánunk Önnek!

 

Gyakori kérdésekre itt kaphat választ.


Az ingatlan portállal kapcsolatos kérdések és válaszok

 

Ingatlan portál - kérdések és válaszok teljes lista

  1.Hogyan tudok felhasználói fiókot létrehozni?

  Felhasználói fiók létrehozásához használja a "Regisztráció" menüpontot.

  Értelemszerűen töltse ki a regisztrációs adatlapot, majd a "Rendben" gomb lenyomása után, azonnal bejelentkezhet a rendszerbe.

  Fontos!
  - Valódi e-mail címet adjon meg, mivel az megjelenik a hírdetésben, illetve szükség esetén a jelszó emlékeztetőnél is, erre a címre fog érkezni az új jelszava.

  - Pontosan adja meg telefonszámát, mivel a hírdetésben meg fog jelenni.

  - Olvassa el a hírdetési feltételeket és annak elfogadása után fejezze be a regisztrációt.

  - A REGISZTRÁCIÓ INGYENES!

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  2.Hogyan tudok hírdetést feladni?

  Hirdetésfeladáshoz elöszőr be kell jelentkeznie a regisztrációnál megadott felhasználói név és jelszó párossal, majd ezt követően válaszza a "Hírdetésfeladás" menüpontot.

  Értelemszerűen töltse ki az "+ Új ingatlan felvétele" űrlapot, majd a "Rendben" gomb lenyomásával nyugtázza azt.

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  3.Hogyan tudom a már korábban feladott hirdetést kiemelni?

  Bejelentkezést követően a felhasználói fiókjában "Feladott hirdetéseim" link alatt listázhatja a már feladott hirdetéseit, válassza ki a listából azt a feladott hirdetést, amelyiket szeretné kiemelni, majd válasszon a kiemelések közül és végezze el a kiemelést!

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  4.Hogyan tudom a hírdetésemet módosítani?

  Bejelentkezést követően a "Feladott hírdetéseim" linken keresztül érheti el a hírdetéseit és tudja módosítani azokat.

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  5.Hogyan tudom a hírdetésemet meghosszabbítani?

  A hírdetéshosszabbításhoz szükséges linket a rendszer küldi Önnek a feladott hírdetés lejárta előtt 10 nappal a regisztrációnál megadott e-mail címére.
  Az üzenetben található "Hosszabbító" linkre klikkelve tudja a hírdetését meghosszabbítani 30 nappal.


  Felhasználói fiókjában a "Lejáró hirdetéseim" linken keresztül is elérheti és meghosszabbíthatja a lejárt hirdetéseit.

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  6.Mennyibe kerül a hírdetés feladása?

  A hirdetés feladása magánszemélyek, cégek, vállalkozások részére egyaránt INGYENES, alap csomag választása esetén max.3db hirdetés!
  További csomag ajánlatainkat ide kattintva éri el!

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  7.Hogyan tudok keresni a hírdetések között?

  Használja az "Ingatlan keresése" menüpontot, majd a "Részletes ingatlan keresés" funkciónál adjon meg minimum egy Keresési feltételt, majd klikkelje a "Keresés" gombra.

  Fontos!
  - Minél több keresési feltételt ad meg, annál pontosabb lesz a keresési találat.

  - Az oldalakat lapozva 25 db hírdetést tud oldalanként listázni időrendben.

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  8.Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

  Ha elfelejtette jelszavát klikkeljen az "Elfelejtette jelszavát?" linkre, itt adja meg a regisztrációnál megadott e-mail címét és az új jelszavát elküldjük Önnek a megadott e-mail címre!

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  9.Hogyan tudom az adataimat módosítani?

  Adatai módosításához bejelentkezést követően használja az "Adatmódosítás" menüpontot, itt módosíthatja e-mail címét, telefonszámát, nevét, jelszavát.

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez


  10.Hogyan tudom a hirdetésem kiemelni?

  Új hirdetés kiemelésének menete:

  Az "Új hirdetés feladása" menüpontban az adatlapot kitöltve adja fel hirdetését.
  Sikeres hirdetésfeladás esetében a "Az adatok elmentése sikeres volt!" üzenetet küldi Önnek a rendszer.
  Ezt követően válassza a "Hirdetés kiemelése a főoldalra " linket, majd töltse ki az adatlapot értelemszerűen és küldje el részünkre.
  Az így kiemelt hirdetés azonnal megjelenik a főoldalon a "Kiemelt hirdetések" dobozba.

  A már korábban feladott hirdetés kiemelésének menete:

  Bejelentkezést követően a felhasználói fiókjában "Feladott hirdetéseim" link alatt listázhatja a már feladott hirdetéseit, válassza ki a listából azt a feladott hirdetést, amit a "Kiemelt hirdetések dobozba" megszeretne jelentetni, majd klikkeljen a "Hirdetés kiemelése a főoldalra" linkre, majd töltse ki az adatlapot értelemszerűen és küldje el részünkre.
  Az így kiemelt hirdetés azonnal megjelenik a főoldalon a "Kiemelt hirdetések" dobozba.

  <<< Vissza a tartalomjegyzékhez

 

További kérdésekre választ a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségek valamelyikén kaphat!

Portál: Információk: Telkek Telkek megyék szerint
© 2007-2022 EladoTelkek.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Súgó | Linkajánló