Akciós telkek
Bejelentkezés
Telkek
Eladotelkek.hu
Telek hirdetés

Eladó Építési telek Fehérvárcsurgó

Örökpanorámás, beépíthető telek Fehérvárcsurgón

Telek leírása:


1522 nm-es és 23 méter széles utcafrontú, domboldali telek. Gondozott, füvesített, gyümölcsfákkal telepített. Egyedülálló adottságokkal rendelkező telek, mivel még közel van a tóparthoz, viszont már csodálatos örök panoráma tárul a tóra és a Bakonyra egyaránt. Található a telken egy 20 nm-es nádfedeles grillterasz és egy 3-4 méterrel a felszín alatt lévő sziklába vésett boros pince is. Telekrendezésnél kialakításra került egy autó feljáró, valamint 4-5 személyautónak kébyelmes parkolóhely.

Beépíthetőség:
Hétvégi házas üdülőterület, ÜH-1 besorolás,beépíthetőség legnagyobb mértéke 10%, szabadonálló beépítési mód. Rendezési terv szerinti friss telekalakítással, rendezett telekhatárokkal, összes szakhatósági engedéllyel rendelkezik a telek! Nyaraló, valamint lakóház építésére egyaránt alkalmas a terület.

Közművek:
Vezetékes víz, villanyáram, telefon, tv, internet a telek előtt. A telekre jelenleg nincs bevezetve.

Környék leírása:


Fehérvárcsurgó üdülőövezeti részén helyezkedik el, tópart, vadaskert és a falu közelsége egyaránt vonzó adottsága ennek a teleknek.
A faluközpont 1.5 kilométer távolságra van, így buszmegállók, üzletek, benzinkút, orvosi rendelők, boltok, posta, pénzintézet, cukrászdák, templomok, iskolák minden elérhető kényelmesen. A telekig végig aszfaltos út vezet, télen is megközelíthető.

Adatok:


Ár: 8 000 000 Ft
Telek típusa: Építési telek
Telek területe: 1522 m2
Hely: Fejér megye - Fehérvárcsurgó, Öreghegy
Beépíthetőség: 10 %
Tájolás: délnyugat
Domborzat: enyhén lejtős
Közművek: csatorna nincs
gáz beköthető
villany beköthető
viz beköthető

Hirdetés kód: 16000 | Feladva: 2022-08-12. 11:47

Fotó(k) a telekről:


Hirdető elérhetőségei:


Név: Marika [magánszemély]
Mobilszám: 06.30.247.68.84


Portál: Információk: Telkek Telkek megyék szerint
© 2007-2022 EladoTelkek.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Súgó | Linkajánló