Akciós telkek
Bejelentkezés
Telkek
Eladotelkek.hu
Telek hirdetés

Eladó Építési telek Szendehely

Telek leírása:


Tulajdonostól eladó Szendehely-Katalinpuszta Szarvasrét-lakóparkban található örök panorámás, 1147 nm2-es , belterületi ,sarok építési telek a Panoráma úton , bámulatos kilátással a Naszály hegyre,a település újonnan épülő,igényes kivitelezésű , családi házas részén. Beépíthetőség: 30%. A környék csendes, a levegő tiszta. A telken vezetékes víz,- csatorna,- elektromos,- vezetékes gáz és távközlési hálózat kiépítésre került . A lépcsőzetesen kialakított utcák vízelvezető árokkal és közvilágítással el vannak látva.

Környék leírása:


Szendehely-Katalinpuszta Nógrád megye délnyugati részén a Dunakanyar közelségében a Naszály hegy lábánál a Börzsöny és a Cserhát kapujában található. Budapestről, a fővárosi agglomeráció észak-keleti részéből, de az M0-ás körgyűrűnek köszönhetően szinte az egész ország területéről gyorsan és egyszerűen elérhető. Váctól 11 km-re, a 2 sz.-ú főútról letérve rövid, hangulatos, murvázott erdei úton érhető el. A ma még kevesek által ismert Naszály-hegy lábánál az érintetlen természeti környezet gyors elérésnek lehetőségét kínálja. Szendehelyen iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár sportcsarnok, mozi, könyvtár is van.
A hely ideális Önnek és családjának, ha szeretne a város zajától megszabadulni, szereti a csendet, a tiszta levegőt, a természet közelségét, de mégis szeretne közel maradni a fővároshoz.

Adatok:


Ár: 8 000 000 Ft
Telek típusa: Építési telek
Telek területe: 1147 m2
Hely: Nógrád megye - Szendehely, Panoráma út 2
Beépíthetőség: 30 %
Tájolás: dél
Domborzat: enyhén lejtős
Közművek: csatorna
gáz
villany
viz

Hirdetés kód: 16910 | Feladva: 2017-02-28. 19:10

Hirdető elérhetőségei:


Név: Baranski Dorottya [magánszemély]
Mobilszám: 36704545981


Portál: Információk: Telkek Telkek megyék szerint
© 2007-2018 EladoTelkek.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Súgó | Linkajánló