Akciós telkek
Bejelentkezés
Telkek
Eladotelkek.hu
Telek hirdetés

Eladó Építési telek Budapest, III. ker.

Eladó építési telek Budán

Telek leírása:


Budán, a Mácsonya utca magasan fekvő részén, csendes, jó levegőjű, panorámás helyen eladó egy 610 m2-es telekrész. Egy családi ház építhető erre a területre.

A "Háromhegyek" területén alig lehet már ilyen kiváló adottságokkal rendelkező, nyugalmat sugárzó, prémium kategóriás eladó telket találni.

Ide egyik irányból sem hallatszik fel a forgalmas utak zaja. Az utcát a Bécsi úttól és az esztergomi vasútvonaltól elválasztó hegy felfogja a zajokat. A környező hegyekből friss levegő érkezik az uralkodó északnyugati szélirányból.

Valamennyi közmű a telken belül van: csatornabeállás, gázcsonk, vízakna vízórával, villanyóra.

A földszinten 104-144 m2 bruttó terület építhető, plusz a ráeső emeleti szint. Átlagos építménymagasság: 5 m. A talajszint alatt garázs és tárolók helyezhetők el.

A lakóegységek kialakíthatók oly módon, hogy a CSOK vagy egyéb kedvezmények igényelhetők legyenek.

Építési övezet: L6-III- SZ/N, nagytelkes, szabadonálló beépítésű, hegyvidéki, kertvárosias lakóterület. Az utcákat és a járdát nemrég újitották fel.

Ezen a szabályozási területen belül megengedett a lakóegységenként elkülönülő kapuk létesítése az utcafronton. Így nemcsak a kertrészek választhatók el kerítéssel és/vagy élősövénnyel, hanem a gépkocsibehajtók, gyalogosbejáratok is elkülöníthetők.

A tömegközlekedést tovább fogják fejleszteni. Jelenleg két buszmegálló van kb. 300 m távolságra a telektől. Választhatunk közöttük, így odaút vagy visszaút alkalmával egyaránt lejtőn lefelé sétálhatunk. Több más buszjárat es az Aranyvölgyi vasútállomás megállója is gyaloglótávolságon belül van.

A fennmaradó telekrészen egy kisebb alapterületű, 4,5 m építménymagasságú ház épülne. A két ház egymástól akár 10 m távolságra is elhelyezhető.

A telek magasabban fekvő részén már a talajszintről csodaszép panoráma nyílik a Duna völgye felé, egészen a távoli hegyekig, amit a tervezett beépítés sem fog eltakarni. Emeletes ház építésével az ellenkező irányba is megnyílik a kilátás.

A telek egyben is megvásárolható. A teljes telek 1021 m2 (kb. 24mx43 m). Enyhén, délkeleti irányban lejt az utcafront felé. Szintterületi mutató: 0,4. Ez esetben háromlakásos társasház építhető, egy bizonyos beépítési módot választva kb. 320 m2 hasznos alapterülettel, plusz a szuterén/pinceszinten garázsok és tárolók. Más beépítéssel valószínűleg növelhető a beépített terület. Ez a lehetőség azok számára kedvező, akik saját kertrésszel rendelkező lakást szeretnének, de csak kb. 18 millió forintot szánnak a telekrészre.

Természetesen luxus családi ház, kényelmes nyári lak, kétgenerációs családi ház, kenguru ház vagy gazdaságos ikerház is építhető.

A telekről rendelkezésre áll egy mélyfúrásokon alapuló talajmechanikai tanulmány. Ez pár évvel ezelőtt készült, és csak adaptálni kell a létesítendő épületekre.

Rovábbi részletekkel kapcsolatban és az elképzelések, tervek egyeztetése céljából szívesen állok rendelkezésre.

Megjegyzés: A telekrész megvásárlása csak meghatározott feltételek esetén lehetséges. A szabályozás és a körülmények változhatnak. Kérem, hogy ellenőrizze az Ön számára releváns információkat!

Környék leírása:


Hegyvidéki, gyorsan fejlődő, kertvárosias lakóterület.

Adatok:


Ár: 32 900 000 Ft
Telek típusa: Építési telek
Telek területe: 610 m2
Hely: Budapest - Budapest, III. ker., Mácsonya utca
Beépíthetőség: 20 %
Tájolás: délkelet
Domborzat: enyhén lejtős
Közművek: csatorna
gáz
villany
viz

Hirdetés kód: 16921 | Feladva: 2017-03-11. 11:30

Hirdető elérhetőségei:


Név: Nagy Ilona Ágnes [magánszemély]
Mobilszám: 36204292155


Portál: Információk: Telkek Telkek megyék szerint
© 2007-2019 EladoTelkek.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Súgó | Linkajánló