Akciós telkek
Bejelentkezés
Telkek
Eladotelkek.hu
Telek hirdetés

Eladó Zártkert Budapest, XI. ker.

Pihenésre alkalmas telek eladó a rületben

Telek leírása:


Kiszabadulna hétvégéről a városi lakásból? Szívesen vendégül látná hétvégente barátait?

Akár nyugodt pihenésre vágyik, akár aktívan élvezné szabadidejét szórakozással, kertészkedéssel, netán gyermekeivel időzne zöldövezetben - ez a telek ideális választás lehet az Ön számára.

Osztatlan közös tulajdonú 1 ha terület része, nagyra nőtt tujákkal és kerítéssel is körülkerített, önállóan használt 911 m2-es telek eladó a rület és Budaörs határában. A telken jól termő gyümölcsfák: alma, birsalma, cseresznye, meggy, dió, körte és barackfa nyújt kellemes árnyékot a nyári melegben és tavasztól őszig friss gyümölcsöt - illetve az első fagyok után a naspolya. A terasz mellett közel 30 éves fenyőfa áll.

A telek sík területű, így a gyümölcsfák,tuják által szabadon maradó területen akár konyhakerti ténykedés - de szabadidős tevékenység is űzhető.

26 m2-es fából készült házikó szobája inkább csak az átöltözésre eső előli menedékre ad lehetőséget - nagyobb a fedett terasz. A ház része egy fedett tároló rész, mely kívülről közelíthető meg - és a wc, kézmosó.

A telken a víz és áram bevezetve. Vízvételhez kerti kút több helyen is ki van alakítva. Áram a szobában és a nyitott tároló részen található - ahol akár kisebb sütőlap is használatba helyezhető.

A területen csatornázás nem került kialakításra, a telken belül emésztő található a kialakított wc, kézmosó használatához. Kis kreatívitással kisebb zuhanyzó is kialakítható.

Önálló víz- és áramórája a Vöcsök utca felől található a szolgalmi út végén.

A telek művelésből kivont művelési terület. Mobilház, vagy faház a telken található jelenlegi 26 m2-es ház alapjául szolgáló betonra helyezhető. Felfele második szinttel bővíthető.


Most a környék négyzetméterárának harmadáért Öné lehet ez az kedves telek. Az eladás oka, hogy idős tulajdonosa már nem tudja karbantartani.

Az ingatlan 1/1 tulajdonban áll; sikeres adás-vétel esetén már ezen a nyáron kellemes napokat tölthet ott némi munkával és pihenéssel!

Irányár: 6,7 MFt

Környék leírása:


A közelben található Budaörsi út, Egérút, M7 kiváló lehetőséget biztosít személyautóval való megközelítésére. A telekhez rövidebb távon az aszfaltútról letérve földúton (két oldalról megközelíthető szolgalmi úton) jutunk el. Kocsibeálló a telek kapuján belül található.

Mintegy 10 perc sétával elérhető buszmegállóból tovább utazhatunk többek közt Budaörs, Törökbálint felé - illetve:

- Széll Kálmán tér felé: 140A,140B,142
- Móricz Zsigmond körtér felé: 240
- Kelenföld felé: 40, 40B, 40E

A szomszéd telkek tulajdonosai gyakran kijárnak, rendezett telkek és jó szomszédi viszony a jellemző.

Adatok:


Ár: 6 200 000 Ft
Telek típusa: Zártkert
Telek területe: 911 m2
Hely: Budapest - Budapest, XI. ker.,
Domborzat: sík
Közművek: csatorna nincs
gáz beköthető
villany
viz

Hirdetés kód: 17022 | Feladva: 2017-07-15. 09:04

Hirdető elérhetőségei:


Név: Faragó Zsófia [ingatlanos cég, vállalkozás]
Mobilszám: 36203176168


Portál: Információk: Telkek Telkek megyék szerint
© 2007-2018 EladoTelkek.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Súgó | Linkajánló