Akciós telkek
Reklám

Alba-Point Kft.
Könyvelés,könyvvizsgálat.
www.albapoint.hu

Bejelentkezés
Telkek
Eladotelkek.hu
Felhasználási feltételek

Tisztelt leendő Felhasználó!

 

Kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket, mielőtt regisztrál a portálon, illetve igénybe veszi a portálon található regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat.

 

Az EladoTelkek.hu hirdetési portálon regisztráló felhasználón tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 

 • Az EladoTelkek.hu hirdetési portálon elhelyezett apróhirdetések tartalmáért, helyességéért, kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség, így az  EladoTelkek.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is az EladoTelkek.hu hirdetési portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő hirdetések elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen feladott és megismételt, hirdetések sem megengedettek, így azokat az hirdetési portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
 • Az apróhirdetési szolgáltatás használatával a hirdetés feladója által egy harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén EladoTelkek.hu hirdetési portál üzemeltetője minden tőle elvárható segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása és felelősségre vonása céljából.
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen megjelentetett hirdetésekkel kapcsolatban  semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik az EladoTelkek.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa, ez alól kivételt képeznek a fizetős szolgáltatások, amelyeknél a Reklamáció a megrendelési feltételekben leírtak szerint történik!
 • A regisztrált felhasználó tudomásul veszi és engedélyezi a felhasználói fiókjában megadott e-mail címre az eladotelkek.hu portál rendszerüzeneteit, így például: lejáró hirdetésekre figyelmeztető üzenet, hirdetés adatlapjáró érkező érdeklődő üzenetek, portállal kapcsolatos hírek, fejlesztésekről szóló üzenetek.
 • Az oldalon elhelyezett hirdetés kizárólag ingatlan hirdetés lehet. A hirdetés feladásakor a "Leírás" mezőbe kizárólag az ingatlanról szóló tájékoztató jellegű, részletes leírásnak van helye.
  Ingatlanhirdetésként feladott reklámok, például weboldalak, termékek, egyéb más szolgáltatások reklámozása NEM megengedettek, ezeket az hirdetési portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja!
 • A hírdetéshez feltöltött kép, kizárólag az ingatlanról készült fotó lehet! Vállalkozást, szolgáltatást, terméket, weboldalt reklámozó fotó a hírdetéssel együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!
 • A hirdetések feltöltése, kezelése, törlése nem az üzemeltető feladata.
 • Az Eladotelkek.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!

 

Felhasználói fiók törlése

 • Felhasználói fiók törlését külön kérésre végezzük el. Amennyiben Ön megszeretné szüntetni a felhasználói fiókját, úgy az "Ügyfélszolgálat" oldalról küldjön részünkre egy kérést a fiók megszűntetéséhez. Fiók megszüntetéséhéz a felhasználói név és a felhasználói fiókhoz tartozó e-mail cím megadása szükséges.

 

Hírlevél szolgáltatás

 

Hírlevél szolgáltatást csak felhasználói fiókkal rendelkező felhasználók vehetik igénybe.

A portálon a felhasználói fiókban a hirlevél szolgáltatás kijelölésével igényelhető az Eladotelkek.hu portál hírlevele.

FIGYELEM!Kizárólag a portállal kapcsolatos hírlevél!Nem küldünk ingatlanos hírlevélnek álcázott bulvár híreket, vagy reklámszemetet!

Hírlevél szolgáltatásról a későbbiekben bármikor leiratkozhat, ha a felhasználói fiókjában megszünteti a "hírlevél kijelölést".

 

PORTÁLLAL ÉS SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÜGYINTÉZÉS A REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE

A regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztrált felhasználókat az online ügyfélszolgálat segíti. A portál online ügyfélszolgálata az év minden napján, a nap 24 órájában elérhető és a regisztrált felhasználók rendelkezésére áll. Személyes és telefonos ügyfélfszolgálat nincs.

 

 

Üdvözlettel,
EladoTelkek.hu szerkesztősége

 

Ajánlatunk azon hírdetőknek, akik az egyszerű ingatlan hírdetésen felül kívánnak hírdetni:

 • Amennyiben weboldalt, terméket, szolgáltatást szeretne reklámozni, úgy ajánljuk a banner hirdetési lehetőségeket.
 • 3 db hirdetésnél több hírdetést szeretne megjelentetni, úgy ajánljuk a hirdetési csomagokat
 • Több száz, esetleg több ezer ingatlant, vagy ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásait szeretné reklámozni, ezzel növelni forgalmát, úgy ajánljuk a partner programunkat.

 

 

 

 

Portál: Információk: Telkek Telkek megyék szerint
© 2007-2022 EladoTelkek.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Súgó | Linkajánló